Oversikt for Kaspersky VPN

Kaspersky VPN Secure Connection (heretter kalt Kaspersky VPN) skjuler hvor du faktisk befinner deg og krypterer alle dataene du sender fra og mottar på Mac-en din. Du kan installere Kaspersky VPN på stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner og mobile enheter som kjører på Microsoft® Windows®, macOS, Android™ eller iOS™. Du kan bruke Kaspersky VPN til ulike typer nettverkstilkoblinger, for eksempel trådløse nettverk, lokale Internett-tilkoblinger eller USB-modemtilkoblinger.

Merk: Du finner informasjon om funksjoner i og forbedringer av de nåværende og tidligere versjonene av programmet i App Store.

Ikke gi avkall på personvernet ditt på nett

Offentlige trådløse nettverk kan være underbeskyttede, for eksempel hvis et trådløst nettverk bruker en sårbar krypteringsprotokoll. Kaspersky VPN etablerer en kryptert sikker tilkobling til nettsteder du besøker, slik at ingen hackere kan fange opp de krypterte dataene dine.

Velg den optimale ruten til nettsteder du besøker

Når du bruker Kaspersky VPN, kan du velge en VPN-server slik at det ser ut som om du befinner deg i et annet land når du er på nett. Du kan også se innhold uavhengig av regionsbegrensninger.

La Kaspersky VPN beskytte usikrede tilkoblinger automatisk

Du kan stille inn programmet slik at det slår på VPN automatisk når du kobler til usikrede trådløse nettverk.

La Kaspersky VPN beskytte tilkoblingen din automatisk

Du kan stille inn programmet slik at det slår på VPN automatisk når Mac-en starter.

Beskytt dataene dine hvis den sikre tilkoblingen blir brutt

Du kan bruke Avbruddsbryter for å angi at programmet automatisk skal kutte Internett-tilkoblingen helt ut hvis VPN-tilkoblingen faller ut.

Se også

Velge en VPN-server

Beskytt tilkobling til usikre trådløse nettverk

Aktiver VPN-forbindelse

Beskytt dataene dine hvis den sikre tilkoblingen blir brutt